Opinie

Z czystym sumieniem polecamy "TOPLIMUZYNE"!!! Kierowca (Rafał) pełen profesjonalizm, samochód piękny, atmosfera zajebista!
Ps. ropa przyniosła nam szczęście...:-)))

Agnieszka i Rafał |

Jesteśmy bardzo zadowoleni z usługi! :) Rafał jest bardzo miłym i zarazem profesjonalnym człowiekiem. Samochód bardzo ładny, czysty i zadbany :) Polecamy serdecznie :)

Klaudia |

Bardzo gorąco wszystkim polecamy !!! Rewelacyjny samochód. Pełen komfort i prezencja. Nie można lepiej trafić. Dziękujemy i pozdrawiamy ;)

Karolina i Krzysztof |

Serdecznie polecamy firme "Top Limuzyna", profesjonalizm pod każdym względem. Samochód przecudny, kierowca rewelacyjny wie o co chodzi w tym wszystkim. Pozdrawiamy, dziekujemy i polecamy z czystym sercem.

Michał |

Autko marzenie :) Szkoda że nie można było dłużej poczuć co potrafi - wiecie przepisy :D. Rafał przesympatyczny człowiek potrafiący rozładować stres za pomocą tajemniczego zestawu ... ;) Załatwienie formalności poszło gładko bez żadnych niespodzianek, naprawdę firma marzenie dla zestresowanych przyszłych małżonków :) Polecamy Kasia i Michał.
P.S. nie zapomnijcie zabrać do bagażnika małego co nieco na wypadek kontroli podczas testowania fury :)

Kasia i Michał |

Jeśli szukacie eleganckiego a zarazem bardzo wygodnego wozu do ślubu - POLECAMY!!! Wyposażenie - full service włącznie z klimatyzacją "na podwiązkę" - wtajemniczeni wiedzą o co chodzi :) Ale auto to tylko 50% sukcesu. Drugie 50% to Rafał Szczepańczyk - nasz kierowca - lekarstwo na "przedślubny stresik". Dziękujemy, pozdrawiamy i polecamy!!! :)

Monika i Maciej |

Rewelacyjna obsługa, rewelacyjny biały samochód i rewelacyjny kierowca Rafał dzięki któremu stres mija zaraz po wejściu do limuzyny :)

Adrian i Paulina |

W tym wypadku nazwa firmy opisuje ją najlepiej TOP limuzyna jest naprawdę TOP. Wynajeliśmy białego Chryslera. Kierowca (bardzo sympatyczny i wesoły) byl punktualnie tak jak się umówiliśmy. Auto komfortowe i przestronne. Wszystkim polecam - doskonały serwis w przystępnej cenie.

Kamil i Dagmara |

Biały Chrysler zachwyca, Pan Kierowca (Rafał) był niesamowicie miły, profesjonalny i potrafił rozładować wszelki przedślubny stres. Polecamy gorąco!

Monika i Grzegorz |

Samochód przepiękny obsługa na najwyższym poziomie kierowca Sebastian zdał egzamin w 1000% Bardzo Serdecznie Dziękujemy pozdrawiamy

Daniel Agnieszka |

Dziękujemy za profesjonalną i przemiłą obsługę wesela,kierowca Sebastian spisał się na medal ;)

Ola |

Nic dodać, nic ująć P E L N Y PROFESJONALIZM POLECAMY GORACO :)

tomasz p |

Bylo super. Usluga kompleksowa. Kierowca trafil bez problemow pomimo ciezkiej lokalizacji. Obsluga (kierowca) sympatyczna podczas jazdy nie nudzil sie napewno nikt. Polecamy w 110%

Mariusz i Natalia |

Bardzo sympatyczny kierowca Rafał, wszystko na czas, super limuzyna, firma godna polecenia. pozdrawiamy Sylwia i Kamil

Sylwia |

W 100% polecamy skorzystanie z oferty toplimuzyna! Organizacja na najwyzszym poziomie, pieknie udekorowane auto zrobilo na wszystkich ogromne wrazenie a co najwazniejsze najlepszy kierowca na swiecie w pakiecie:) :)

Gosia i Paweł |

Obsługa naszego najważniejszego dnia odbyła się na bardzo wysokim poziomie było bardzo sympatycznie i profesjonalnie do tego kierowca bardzo dobrze wyglądający , sympatyczny i pomocny w każdej sytuacji ( Rafał pewnie się domyślasz o co chodzi ) polecamy w 100 procentach i zachęcamy do korzystania .

Izabela i Sebastian Grudzinscy |

Autko cudowne, nowoczesne i pakowne (na prezenty). Kierowca sympatyczny, rozmowny, kulturalny, po prostu facet z klasą.
Gdybym się żenił jeszcze raz, znów wziąłbym TopLimuzynę :PPP

Sylwia i Łukasz |

Ślub 27.09.2014. Dziękujemy za w pełni profesjonalną usługę! Wszystko na bardzo wysokim poziomie! Polecamy z czystym sumieniem! Pozdrawiamy!!!

Karolina&Sylwester |

Samochód piękny i komfortowy! Kierowca bardzo sympatyczny, zorganizowany, pełny dobrego humoru ;)
Polecam w 100 % tą firmę i cieszymy się, że trafiliśmy własnie na Was! :)

Agnieszka i Adrian |

Dziękujemy za profesjonalną usługę. Punktualność I prezencja na najwyzszym poziomie. Nic tylko polecać.

Jarek i Agnieszka |

Cieszymy się że właśnie tu wybraliśmy samochód na ten szczególny dzień. Był to super wybór, kierowca rewelacyjny, wszystko tak jak ustaliliśmy:-) plus duża doza cierpliwości,
miła atmosfera i auto które dodało blasku naszej uroczystości.

Weronika i Łukasz 21.08.2014 |

Samochód cudownie udekorowany, przyjechał na czas z sympatycznym kierowcą Rafałem rozluźniającym stresującą atmosferę w najważniejszym dniu ;);)
Dziękujemy i polecamy ;);)

Agnieszka |

Jesteśmy bardzo zadowoleni, że mogliśmy skorzystać z usług tej firmy!
Samochód był świetny, a Kierowca bardzo sympatyczny.
Bardzo dziękujemy!

Dagmara i Adam |

Całość dopracowana...szczegóły jak punktualność,dobry humor i zetelność kierowcy bezcenna.Polecamy bez wahania,szkoda ż przejażdżka trwała tak krótko,kto wie może kiedyś przejedziemy się jeszcze raz...;)Pozdrowienia

Ewa i Dawid |

Dziękujemy serdecznie za pełen profesjonalizm w dniu naszego ślubu 24.05.2014r., miłą atmosferę w drodze na salę oraz punktualność. Polecamy serdecznie tą firmę w dniu tak szczególnym jakim jest ślub;)
Pozdrawiamy serdecznie

Aneta&Dawid |

Chcielibysmy jeszcze raz bardzo podziekowac za wspaniala usluge!
Samochod przepiekny, w dodatku bardzo slicznie ustrojony z przemilym kierowca :) Pomomo brzydkiej pogody i dlugiej podrozy zeby do nas dojechac samochod wygladal wspaniale i byl o wyznaczonym czasie. Polecam!! my na pewno bedzimy kozystac z Pana uslug ponownie :) pozdrawiamy z Brennej

Agnes |

Witam :) Jestesmy pod wielkim wrazeniem, pelen profesjonalizm, bylo cudownie, przepiekne dekoracje samochodu i w środku elegancko az zal bylo wysiadac :) naprawde polecam, nie zawiedziecie sie. Bardzo dziekujemy!!! Pozdrowienia dla Pana Kierowcy ;)

Daria |

Super mega ekstra wypas! My akurat mieliśmy przyjemność skorzystać z białego:) Limuzyna na prawdziwym topie. Jeśli chodzi o samochód który na wjeździe robi wielkie woooow, to jest właśnie to!! Klasa i elegancja a przy tym luz, dobry humor, świetna atmosfera i odpowiednio przygotowany schowek :D Szczerze polecam firmę Rafała i jego samochody!! Kawał świetnej roboty!

Kasia i Łukasz |

Super świetny biały Chrysler! I to wnętrze - czyste, przestronne - wystarczająco miejsca na każdą sukienkę:)! Polecamy gorąco! No i kierowca - Pan Krzysztof - punktualny, pomocny, zabawny, dowcipny - pomógł nam się odstresować! Aż chciałoby się to wszystko jeszcze raz powtórzyć :) Polecamy!!!!!!!!!! Pozdrawiamy Pana Krzysia! I dziękujemy!!!!

Edyta i Olek |

bardzo bardzo gorąco polecam kierowca przyjechał na czas ,samochod rewelacja kierowca super!!!!

Sabina i Adam |

Śnieżnobiały Chrysler 300C po prostu super, zrobił wrażenie na Nas, ale i na gościach. Super kierowca-Pan Rafał, przesympatyczny człowiek pomógł nam się odstresować. Pełen profesjonalizm. Gorąco polecamy. Pozdrawiamy serdecznie i polecamy gorąco Pana Rafała :)

Sylwia i Wojtek |

Polecamy z całego serducha ! Przemiły kierowca, pełny profesjonalizm, samochód na najwyższym poziomie, fachowe podejście do klientów. Cieszymy się że wybraliśmy tą firmę. Pozdrawiamy i raz jeszcze polecamy :)

Agnieszka i Łukasz |

Śnieżnobiały 300C po prostu super. Prezentacja, elegancja, pełen luksus. Przesympatyczny kierowca-Pan Krzysiek-przyjechał punktualnie i odpowiadał na wszystkie nasze pytania ;) dzięki czemu stres był znacznie mniejszy. Samochód zaopatrzony był również w "zestaw do szybkiego rozluźnienia"....skorzystaliśmy:) Pełen profesjonalizm. Gorąco polecamy. Pozdrawiamy i dziękujemy firmie i Panu Krzyśkowi :)

Paweł i Marta |

Samochód weselny zrobił wrażenie nie tylko na Nas - Młodej Parze, ale i na gościach. Nawet przed hotelem Vacanza gdy podjechaliśmy kilka osób szukało znaczka jaki to samochód, nie wspominając o sąsiadach stojących w oknach :) Przyozdobienie piękne, spodziewaliśmy się zwykłego, bardzo skromnego wystroju, a zostaliśmy mile zaskoczeni i naprawdę nie potrzeba było niczego więcej.

Pozdrawiamy 

Artur i Danusia. Data ślubu 06.07.2013

Artur i Danusia |

Braliśmy ślub 22.06.2013. Mój najszczęśliwszy dzień w życiu... Dzieki Rafałowi był jeszcze piękniejszy:) Wszystko było dopięte na ostatni guzik, fajne podejście kierowcy rozładowało napięcie no i ten samochód... marzenie;) Szczerze polecam i gwarantuję, że się nie zawiedziecie!:) Pozdrawiam Cię Rafał
Irmina

Irmina i Piotr |

Przede wszystkim klasa i elegancja oraz profesjonalizm pod każdym względem.Serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy.

Agnieszka i Rafał |

Z całą przyjemnością dajemy pozytywną opinię :)
Samochód super;) wszystko zapięte na ostatni guzik, punktualność, profesjonalizm , kierowca bardzo sympatyczny:)
Gorąco polecamy :)

Klaudia i Sławek |

Super auto, super kierowca - Rafał - a tekst o łupnięciu bezbłędny :) Gorąco polecamy, bo każda para w ten dzień chce się czuć wyjątkowo a Rafał nam w tym pomógł. Pozdrawiamy

Dawid i Ela |

Pełen PROFESJONALIZM, Przemiły kontakt...Pan Krzysiu przesympatyczny kierowca...POLECAM GORĄCO!!!

Dariusz |

Pragniemy gorąco polecić toplimuzyna.pl.Bardzo profesionalna obsługa,punktualna,elegancka i z poczuciem humoru.Pozdrowienia dla pana Krzysia,który był naszym szoferem-sympatyczny,wesoły-polecamy:) Data ślubu 08.09.2012

Kasia i Adam |

Samochód super, Pan kierowca bardzo miły i profesjonalny. Wszytko było tak jak wcześniej ustaliliśmy. Gorąco polecamy każdemu.

Dorota i Adam |

Gorąco polecamy TOP Limuzynę:) Pełen profesjonalizm.Wszystko sprawnie, punktualnie.Kierowca - pan Krzysiek- przesympatyczny- pozdrawiamy i dziękujemy za rozładowanie stresu;)

Sandra i Piotrek |

Gorąco polecamy.Samochód zarówno jak i Kierowca z najwyższej półki .Cena usługi nie zwala z nóg za jakość jak najbardziej powala na kolana, Wszystko EXTRA

Aneta Daniel |

Samochód super, kierowca Rafał pełna profeska :) przygotowany na każdą sytuacje :) . Cała usługa bardzo sprawna i profesjonalna jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy wszystkim . Pozdro

Dominika i Rafał |

Gorąco polecam. Usługi wykonywane na najwyższym poziomie a przy tym z poczuciem humoru.Samochód elegancki i wygodny. Polecam wszystkim chcącym poczuć się jak gwiazdy:)

alicja |

Wielkie podziękowanie dla Pana Rafała za uśmiech i poczucie humoru, który rozładował cały stres. Samochód bardzo elegancki, godny polecenia. Pozdrawiamy

Magdalena i Krystian |

Samochód Extra, super , elegancki. Pan Rafał sympatyczny facet a zwłaszcza że komunikatywny na prawdę polecam ze szczerego serca samochód na wesele Serdecznie pozdrawiam

Kamil i Patrycja |

Samochód super, goście i oczywiście my byliśmy zachwyceni :) Pan Rafał - miła, sympatyczna osoba godna polecenia. Gorąco polecamy. Podróż z kościoła na sale minęła w bardzo luźnej atmosferze heh :) Pan Rafał napewno będzie wiedział o czym mówimy :P Pozdrawiamy

Ewelina i Ariel 2012-02-11 |

Gorąco polecamy Pana Rafała i jego auto, które wywarło ogromne wrażenie na wszystkich gościach. Dzięki atmosferze, którą stworzył Pan Rafał zapomnieliśmy na chwilę o stresie, który nam towarzyszył. Bardzo dziękujemy, że był Pan z nami w tym dniu. Pozdrawiamy!

Ola Rafał |

GORĄCO POLECAMY WSZYSTKIM!!! Profesjonalizm w pełnym wymiarze: punktualność, wygląd samochodu, kontakt i formalności, obsługa, a kierowca to największy pozytyw. Dziękujemy za bardzo miłą atmosferę podczas podróży.
Jeżeli znajomi będą poszukiwać samochodu na ten szczególny dzień z ręką na sercu będziemy mogli polecić tą firmę.
Pozdrawiamy
Adam i Monika

Adam i Monika |

Jak najbardziej polecamy firmę ;) Mimo okropnego upału, a nawet wręcz skwaru jaki panowal w dzien naszego ślubu, Rafał dzięki klimatyzacji oraz nawiewu zamontowanego nawet w podłodze zadbał o to abyśmy ani przez chwilę nie odczuli duchoty:)
Miła i profesjonalna obsluga sprawila ze jechalismy rozluznieni i z usmiechem moglismy wbiec do kościoła:)
Jeśli chodzi o auto to zrobiło na wszystkich ogromne wrazenie :)

Alicja i Krzysztof |

Nie ma nic lepszego i piękniejszego jak RAFAŁ i jego LIMUZYNA.
My jako Młodzi i goście weselni byliśmy pod wielkim wrażeniem,do tego miły,sympatyczny i ze wspaniałym poczuciem humoru przystojny kierowca ! :) polecamy jak najbardziej ,solidna FIRMA :)
POZDRAWIAMY Ewelina i Damian

Ewelina i Damian |

Z ogromną przyjemnością wystawiamy zasłużoną pozytywną opinię :) Samochód prezentuje się niesamowicie a Pan Rafał jest przesympatyczną osobą i niesamowitą gadułą :) także stres w drodze na sale mija jak ręką odjął. Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego dobrego ! Ewelina i Daniel

Ewelina i Daniel |

Samochód super, obsługa na najwyższym poziomie, fajny kierowca - pozdrowienia dla Sebka :)

Marcelina i Janusz |

Pozdrawiamy pana kierowcę Rafała! Dzięki niemu w drodze do kościoła minoł caly stres. Fajna atmosfera, fajny samochód, ogółem firma godna polecenia.

Michasia i Marcin |

Jesteśmy bardzo zadowoleni:) Profesjonalizm pod każdym względem. Polecamy bo naprawdę warto:) Pozdrawiamy Monika i Mariusz

Monika |

W dzisiejszych czasach wynająć samochód to nie jest wielka sztuka , sztuką jest natomiast znaleźć kierowcę , który będzie punktualny , rzetelny , profesjonalny i pozytywnie nastawiony do ludzi . My mieliśmy to szczęście i na takiego trafiliśmy . Dziękujemy bardzo i z wielką przyjemnością polecamy tą firmę ;)

Aleksandra i Mariusz |

Witajcie, chciałam wszystkim serdecznie polecić TOP LIMUZYNĘ. Usługa wykonana na najwyższym poziomie. Rzetelność, fachowość i punktualność- to najważniejsze! Kulturalny i sympatyczny kierowca, zawsze chętny do pomocy, profesjonalista :) Autko przepiękne i bardzo wygodne. Zachwyca gości i robi furorę. Cena konkutencyjna. Serdecznie polecam wszystkim nowożeńcom :) i życzę, aby Wasz "najważniejszy dzień w życiu" był równie udany jak nasz :) Pozdrawiam!

Aśka z mężem :))) |

Firma pełen profesjonalizm.Wszystkie formalności załatwiane bezproblemowo.Kierowca na najwyższym poziomie(kultura osobista, ubiór).Samochód zrobił ogromne wrażenie na nas, jak i na gościach weselnych. Jak najbardziej polecamy :)

Ania i Mirek |

UWAGA!!!!

Jest nam niezwykle miło i przyjemnie wystawić opinie. Firma ta, to pełen profesjonalizm,wszytko odbyło się idealnie, jednym słowem cud, miód i malina, za co bardzo dziękujemy.Kultura osobista i rzetelność na wysokim poziomie.Oczywiście jak najbardziej polecamy tą firmę. Pozdrawiamy Marcin i Agnieszka :)

Marcin i Agnieszka |

Samochód elegancki ,wszyskim naszym gościom sie podobał, kierowca bardzo sympatczny i cierpliwy.Cena konkurencyjna,polecamy tą firmę.

Monika i Mariusz |

Samochód super! Bardzo nam się podobał. Wszyscy nasi goście weselni byli zachwyceni autem. Kierowca również bardzo miły i sympatyczny. Wszystkie informacje dotyczące ceny za wynajęcie samochodu zgadzały się. Nic nie uległo zmianie. Jak najbardziej polecamy tę firmę.
Pozdrawiamy Klaudia i Przemek ;))

Klaudia i Przemek |

Samochód ekstra ,kierowca komunikatywny ,wesoły i przede wszystkim cierpliwy , cena wcześniej ustalona obowiązywała przez cały czas nie było zagrywek typu że nagle trzeba coś dopłacić gorąco polecam tą firmę na ten szczególny dzień

Tomasz |
Ta strona używa plików cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystywanie plików Cookies.

Fatal error: Uncaught exception Exception with message Query error: UPDATE command denied to user 'toplimuzyn_baza'@'86.111.241.88' for table 'tl_search' (UPDATE tl_search SET tstamp=1669904793, url='http://toplimuzyna.pl/opinie.html', title='Wynajem limuzyny Chrysler 300 na śluby i wesela', protected='', filesize='48.53', groups=0, pid='6', language='pl', text='Wynajem limuzyny Chrysler 300 na śluby i wesela Dzień Ślubu jest Dniem niezwykle wyjątkowym w Życiu Młodej Pary, dlatego pragniemy zaprezentować jak zaprosić Państwa do wynajmu pięknej, amerykańskiej, stylowej, mającej w sobie potężnie muskularną sylwetkę limuzyny CHRYSLER\'A 300C w kolorze czarnym. ZAMKNIJ Opinie Z czystym sumieniem polecamy \"TOPLIMUZYNE\"!!! Kierowca (Rafał) pełen profesjonalizm, samochód piękny, atmosfera zajebista! Ps. ropa przyniosła nam szczęście...:-))) Agnieszka i Rafał | 2016-10-01 Jesteśmy bardzo zadowoleni z usługi! :) Rafał jest bardzo miłym i zarazem profesjonalnym człowiekiem. Samochód bardzo ładny, czysty i zadbany :) Polecamy serdecznie :) Klaudia | 2016-07-29 Bardzo gorąco wszystkim polecamy !!! Rewelacyjny samochód. Pełen komfort i prezencja. Nie można lepiej trafić. Dziękujemy i pozdrawiamy ;) Karolina i Krzysztof | 2016-07-19 Serdecznie polecamy firme \"Top Limuzyna\", profesjonalizm pod każdym względem. Samochód przecudny, kierowca rewelacyjny wie o co chodzi w tym wszystkim. Pozdrawiamy, dziekujemy i polecamy z czystym sercem. Michał | 2016-06-20 Autko marzenie :) Szkoda że nie można było dłużej poczuć co potrafi - wiecie przepisy :D. Rafał przesympatyczny człowiek potrafiący rozładować stres za pomocą tajemniczego zestawu ... ;) Załatwienie formalności poszło gładko bez żadnych niespodzianek, naprawdę firma marzenie dla zestresowanych przyszłych małżonków :) Polecamy Kasia i Michał. P.S. nie zapomnijcie zabrać do bagażnika małego co nieco na wypadek kontroli podczas testowania fury :) Kasia i Michał | 2016-05-19 Jeśli szukacie eleganckiego a zarazem bardzo wygodnego wozu do ślubu - POLECAMY!!! Wyposażenie - full service włącznie z klimatyzacją \"na podwiązkę\" - wtajemniczeni wiedzą o co chodzi :) Ale auto to tylko 50% sukcesu. Drugie 50% to Rafał Szczepańczyk - nasz kierowca - lekarstwo na \"przedślubny stresik\". Dziękujemy, pozdrawiamy i polecamy!!! :) Monika i Maciej | 2015-10-20 Rewelacyjna obsługa, rewelacyjny biały samochód i rewelacyjny kierowca Rafał dzięki któremu stres mija zaraz po wejściu do limuzyny :) Adrian i Paulina | 2015-10-15 W tym wypadku nazwa firmy opisuje ją najlepiej TOP limuzyna jest naprawdę TOP. Wynajeliśmy białego Chryslera. Kierowca (bardzo sympatyczny i wesoły) byl punktualnie tak jak się umówiliśmy. Auto komfortowe i przestronne. Wszystkim polecam - doskonały serwis w przystępnej cenie. Kamil i Dagmara | 2015-09-21 Biały Chrysler zachwyca, Pan Kierowca (Rafał) był niesamowicie miły, profesjonalny i potrafił rozładować wszelki przedślubny stres. Polecamy gorąco! Monika i Grzegorz | 2015-08-25 Samochód przepiękny obsługa na najwyższym poziomie kierowca Sebastian zdał egzamin w 1000% Bardzo Serdecznie Dziękujemy pozdrawiamy Daniel Agnieszka | 2015-08-22 Dziękujemy za profesjonalną i przemiłą obsługę wesela,kierowca Sebastian spisał się na medal ;) Ola | 2015-08-19 Nic dodać, nic ująć P E L N Y PROFESJONALIZM POLECAMY GORACO :) tomasz p | 2015-08-15 Bylo super. Usluga kompleksowa. Kierowca trafil bez problemow pomimo ciezkiej lokalizacji. Obsluga (kierowca) sympatyczna podczas jazdy nie nudzil sie napewno nikt. Polecamy w 110% Mariusz i Natalia | 2015-07-21 Bardzo sympatyczny kierowca Rafał, wszystko na czas, super limuzyna, firma godna polecenia. pozdrawiamy Sylwia i Kamil Sylwia | 2015-07-20 W 100% polecamy skorzystanie z oferty toplimuzyna! Organizacja na najwyzszym poziomie, pieknie udekorowane auto zrobilo na wszystkich ogromne wrazenie a co najwazniejsze najlepszy kierowca na swiecie w pakiecie:) :) Gosia i Paweł | 2015-06-21 Obsługa naszego najważniejszego dnia odbyła się na bardzo wysokim poziomie było bardzo sympatycznie i profesjonalnie do tego kierowca bardzo dobrze wyglądający , sympatyczny i pomocny w każdej sytuacji ( Rafał pewnie się domyślasz o co chodzi ) polecamy w 100 procentach i zachęcamy do korzystania . Izabela i Sebastian Grudzinscy | 2015-06-15 Autko cudowne, nowoczesne i pakowne (na prezenty). Kierowca sympatyczny, rozmowny, kulturalny, po prostu facet z klasą. Gdybym się żenił jeszcze raz, znów wziąłbym TopLimuzynę :PPP Sylwia i Łukasz | 2015-06-08 Ślub 27.09.2014. Dziękujemy za w pełni profesjonalną usługę! Wszystko na bardzo wysokim poziomie! Polecamy z czystym sumieniem! Pozdrawiamy!!! Karolina&Sylwester | 2014-10-02 Samochód piękny i komfortowy! Kierowca bardzo sympatyczny, zorganizowany, pełny dobrego humoru ;) Polecam w 100 % tą firmę i cieszymy się, że trafiliśmy własnie na Was! :) Agnieszka i Adrian | 2014-09-07 Dziękujemy za profesjonalną usługę. Punktualność I prezencja na najwyzszym poziomie. Nic tylko polecać. Jarek i Agnieszka | 2014-09-04 Cieszymy się że właśnie tu wybraliśmy samochód na ten szczególny dzień. Był to super wybór, kierowca rewelacyjny, wszystko tak jak ustaliliśmy:-) plus duża doza cierpliwości, miła atmosfera i auto które dodało blasku naszej uroczystości. Weronika i Łukasz 21.08.2014 | 2014-08-24 Samochód cudownie udekorowany, przyjechał na czas z sympatycznym kierowcą Rafałem rozluźniającym stresującą atmosferę w najważniejszym dniu ;);) Dziękujemy i polecamy ;);) Agnieszka | 2014-06-22 Jesteśmy bardzo zadowoleni, że mogliśmy skorzystać z usług tej firmy! Samochód był świetny, a Kierowca bardzo sympatyczny. Bardzo dziękujemy! Dagmara i Adam | 2014-06-09 Całość dopracowana...szczegóły jak punktualność,dobry humor i zetelność kierowcy bezcenna.Polecamy bez wahania,szkoda ż przejażdżka trwała tak krótko,kto wie może kiedyś przejedziemy się jeszcze raz...;)Pozdrowienia Ewa i Dawid | 2014-06-05 Dziękujemy serdecznie za pełen profesjonalizm w dniu naszego ślubu 24.05.2014r., miłą atmosferę w drodze na salę oraz punktualność. Polecamy serdecznie tą firmę w dniu tak szczególnym jakim jest ślub;) Pozdrawiamy serdecznie Aneta&Dawid | 2014-06-03 Chcielibysmy jeszcze raz bardzo podziekowac za wspaniala usluge! Samochod przepiekny, w dodatku bardzo slicznie ustrojony z przemilym kierowca :) Pomomo brzydkiej pogody i dlugiej podrozy zeby do nas dojechac samochod wygladal wspaniale i byl o wyznaczonym czasie. Polecam!! my na pewno bedzimy kozystac z Pana uslug ponownie :) pozdrawiamy z Brennej Agnes | 2014-05-25 Witam :) Jestesmy pod wielkim wrazeniem, pelen profesjonalizm, bylo cudownie, przepiekne dekoracje samochodu i w środku elegancko az zal bylo wysiadac :) naprawde polecam, nie zawiedziecie sie. Bardzo dziekujemy!!! Pozdrowienia dla Pana Kierowcy ;) Daria | 2014-04-30 Super mega ekstra wypas! My akurat mieliśmy przyjemność skorzystać z białego:) Limuzyna na prawdziwym topie. Jeśli chodzi o samochód który na wjeździe robi wielkie woooow, to jest właśnie to!! Klasa i elegancja a przy tym luz, dobry humor, świetna atmosfera i odpowiednio przygotowany schowek :D Szczerze polecam firmę Rafała i jego samochody!! Kawał świetnej roboty! Kasia i Łukasz | 2013-10-23 Super świetny biały Chrysler! I to wnętrze - czyste, przestronne - wystarczająco miejsca na każdą sukienkę:)! Polecamy gorąco! No i kierowca - Pan Krzysztof - punktualny, pomocny, zabawny, dowcipny - pomógł nam się odstresować! Aż chciałoby się to wszystko jeszcze raz powtórzyć :) Polecamy!!!!!!!!!! Pozdrawiamy Pana Krzysia! I dziękujemy!!!! Edyta i Olek | 2013-10-04 bardzo bardzo gorąco polecam kierowca przyjechał na czas ,samochod rewelacja kierowca super!!!! Sabina i Adam | 2013-09-15 Śnieżnobiały Chrysler 300C po prostu super, zrobił wrażenie na Nas, ale i na gościach. Super kierowca-Pan Rafał, przesympatyczny człowiek pomógł nam się odstresować. Pełen profesjonalizm. Gorąco polecamy. Pozdrawiamy serdecznie i polecamy gorąco Pana Rafała :) Sylwia i Wojtek | 2013-08-26 Polecamy z całego serducha ! Przemiły kierowca, pełny profesjonalizm, samochód na najwyższym poziomie, fachowe podejście do klientów. Cieszymy się że wybraliśmy tą firmę. Pozdrawiamy i raz jeszcze polecamy :) Agnieszka i Łukasz | 2013-08-18 Śnieżnobiały 300C po prostu super. Prezentacja, elegancja, pełen luksus. Przesympatyczny kierowca-Pan Krzysiek-przyjechał punktualnie i odpowiadał na wszystkie nasze pytania ;) dzięki czemu stres był znacznie mniejszy. Samochód zaopatrzony był również w \"zestaw do szybkiego rozluźnienia\"....skorzystaliśmy:) Pełen profesjonalizm. Gorąco polecamy. Pozdrawiamy i dziękujemy firmie i Panu Krzyśkowi :) Paweł i Marta | 2013-08-05 Samochód weselny zrobił wrażenie nie tylko na Nas - Młodej Parze, ale i na gościach. Nawet przed hotelem Vacanza gdy podjechaliśmy kilka osób szukało znaczka jaki to samochód, nie wspominając o sąsiadach stojących w oknach :) Przyozdobienie piękne, spodziewaliśmy się zwykłego, bardzo skromnego wystroju, a zostaliśmy mile zaskoczeni i naprawdę nie potrzeba było niczego więcej. Pozdrawiamy Artur i Danusia. Data ślubu 06.07.2013 Artur i Danusia | 2013-07-10 Braliśmy ślub 22.06.2013. Mój najszczęśliwszy dzień w życiu... Dzieki Rafałowi był jeszcze piękniejszy:) Wszystko było dopięte na ostatni guzik, fajne podejście kierowcy rozładowało napięcie no i ten samochód... marzenie;) Szczerze polecam i gwarantuję, że się nie zawiedziecie!:) Pozdrawiam Cię Rafał Irmina Irmina i Piotr | 2013-07-01 Przede wszystkim klasa i elegancja oraz profesjonalizm pod każdym względem.Serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy. Agnieszka i Rafał | 2013-06-23 Z całą przyjemnością dajemy pozytywną opinię :) Samochód super;) wszystko zapięte na ostatni guzik, punktualność, profesjonalizm , kierowca bardzo sympatyczny:) Gorąco polecamy :) Klaudia i Sławek | 2013-04-07 Super auto, super kierowca - Rafał - a tekst o łupnięciu bezbłędny :) Gorąco polecamy, bo każda para w ten dzień chce się czuć wyjątkowo a Rafał nam w tym pomógł. Pozdrawiamy Dawid i Ela | 2012-10-22 Pełen PROFESJONALIZM, Przemiły kontakt...Pan Krzysiu przesympatyczny kierowca...POLECAM GORĄCO!!! Dariusz | 2012-10-15 Pragniemy gorąco polecić toplimuzyna.pl.Bardzo profesionalna obsługa,punktualna,elegancka i z poczuciem humoru.Pozdrowienia dla pana Krzysia,który był naszym szoferem-sympatyczny,wesoły-polecamy:) Data ślubu 08.09.2012 Kasia i Adam | 2012-09-15 Samochód super, Pan kierowca bardzo miły i profesjonalny. Wszytko było tak jak wcześniej ustaliliśmy. Gorąco polecamy każdemu. Dorota i Adam | 2012-08-24 Gorąco polecamy TOP Limuzynę:) Pełen profesjonalizm.Wszystko sprawnie, punktualnie.Kierowca - pan Krzysiek- przesympatyczny- pozdrawiamy i dziękujemy za rozładowanie stresu;) Sandra i Piotrek | 2012-08-06 Gorąco polecamy.Samochód zarówno jak i Kierowca z najwyższej półki .Cena usługi nie zwala z nóg za jakość jak najbardziej powala na kolana, Wszystko EXTRA Aneta Daniel | 2012-07-29 Samochód super, kierowca Rafał pełna profeska :) przygotowany na każdą sytuacje :) . Cała usługa bardzo sprawna i profesjonalna jesteśmy bardzo zadowoleni i polecamy wszystkim . Pozdro Dominika i Rafał | 2012-06-14 Gorąco polecam. Usługi wykonywane na najwyższym poziomie a przy tym z poczuciem humoru.Samochód elegancki i wygodny. Polecam wszystkim chcącym poczuć się jak gwiazdy:) alicja | 2012-06-12 Wielkie podziękowanie dla Pana Rafała za uśmiech i poczucie humoru, który rozładował cały stres. Samochód bardzo elegancki, godny polecenia. Pozdrawiamy Magdalena i Krystian | 2012-04-25 Samochód Extra, super , elegancki. Pan Rafał sympatyczny facet a zwłaszcza że komunikatywny na prawdę polecam ze szczerego serca samochód na wesele Serdecznie pozdrawiam Kamil i Patrycja | 2012-04-14 Samochód super, goście i oczywiście my byliśmy zachwyceni :) Pan Rafał - miła, sympatyczna osoba godna polecenia. Gorąco polecamy. Podróż z kościoła na sale minęła w bardzo luźnej atmosferze heh :) Pan Rafał napewno będzie wiedział o czym mówimy :P Pozdrawiamy Ewelina i Ariel 2012-02-11 | 2012-02-13 Gorąco polecamy Pana Rafała i jego auto, które wywarło ogromne wrażenie na wszystkich gościach. Dzięki atmosferze, którą stworzył Pan Rafał zapomnieliśmy na chwilę o stresie, który nam towarzyszył. Bardzo dziękujemy, że był Pan z nami w tym dniu. Pozdrawiamy! Ola Rafał | 2011-10-11 GORĄCO POLECAMY WSZYSTKIM!!! Profesjonalizm w pełnym wymiarze: punktualność, wygląd samochodu, kontakt i formalności, obsługa, a kierowca to największy pozytyw. Dziękujemy za bardzo miłą atmosferę podczas podróży. Jeżeli znajomi będą poszukiwać samochodu na ten szczególny dzień z ręką na sercu będziemy mogli polecić tą firmę. Pozdrawiamy Adam i Monika Adam i Monika | 2011-09-20 Jak najbardziej polecamy firmę ;) Mimo okropnego upału, a nawet wręcz skwaru jaki panowal w dzien naszego ślubu, Rafał dzięki klimatyzacji oraz nawiewu zamontowanego nawet w podłodze zadbał o to abyśmy ani przez chwilę nie odczuli duchoty:) Miła i profesjonalna obsluga sprawila ze jechalismy rozluznieni i z usmiechem moglismy wbiec do kościoła:) Jeśli chodzi o auto to zrobiło na wszystkich ogromne wrazenie :) Alicja i Krzysztof | 2011-09-11 Nie ma nic lepszego i piękniejszego jak RAFAŁ i jego LIMUZYNA. My jako Młodzi i goście weselni byliśmy pod wielkim wrażeniem,do tego miły,sympatyczny i ze wspaniałym poczuciem humoru przystojny kierowca ! :) polecamy jak najbardziej ,solidna FIRMA :) POZDRAWIAMY Ewelina i Damian Ewelina i Damian | 2011-08-24 Z ogromną przyjemnością wystawiamy zasłużoną pozytywną opinię :) Samochód prezentuje się niesamowicie a Pan Rafał jest przesympatyczną osobą i niesamowitą gadułą :) także stres w drodze na sale mija jak ręką odjął. Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego dobrego ! Ewelina i Daniel Ewelina i Daniel | 2011-08-03 Samochód super, obsługa na najwyższym poziomie, fajny kierowca - pozdrowienia dla Sebka :) Marcelina i Janusz | 2011-08-03 Pozdrawiamy pana kierowcę Rafała! Dzięki niemu w drodze do kościoła minoł caly stres. Fajna atmosfera, fajny samochód, ogółem firma godna polecenia. Michasia i Marcin | 2011-07-26 Jesteśmy bardzo zadowoleni:) Profesjonalizm pod każdym względem. Polecamy bo naprawdę warto:) Pozdrawiamy Monika i Mariusz Monika | 2011-07-18 W dzisiejszych czasach wynająć samochód to nie jest wielka sztuka , sztuką jest natomiast znaleźć kierowcę , który będzie punktualny , rzetelny , profesjonalny i pozytywnie nastawiony do ludzi . My mieliśmy to szczęście i na takiego trafiliśmy . Dziękujemy bardzo i z wielką przyjemnością polecamy tą firmę ;) Aleksandra i Mariusz | 2011-07-05 Witajcie, chciałam wszystkim serdecznie polecić TOP LIMUZYNĘ. Usługa wykonana na najwyższym poziomie. Rzetelność, fachowość i punktualność- to najważniejsze! Kulturalny i sympatyczny kierowca, zawsze chętny do pomocy, profesjonalista :) Autko przepiękne i bardzo wygodne. Zachwyca gości i robi furorę. Cena konkutencyjna. Serdecznie polecam wszystkim nowożeńcom :) i życzę, aby Wasz \"najważniejszy dzień w życiu\" był równie udany jak nasz :) Pozdrawiam! Aśka z mężem :))) | 2011-06-30 Firma pełen profesjonalizm.Wszystkie formalności załatwiane bezproblemowo.Kierowca na najwyższym poziomie(kultura osobista, ubiór).Samochód zrobił ogromne wrażenie na nas, jak i na gościach weselnych. Jak najbardziej polecamy :) Ania i Mirek | 2011-06-30 UWAGA!!!! Jest nam niezwykle miło i przyjemnie wystawić opinie. Firma ta, to pełen profesjonalizm,wszytko odbyło się idealnie, jednym słowem cud, miód i malina, za co bardzo dziękujemy.Kultura osobista i rzetelność na wysokim poziomie.Oczywiście jak najbardziej polecamy tą firmę. Pozdrawiamy Marcin i Agnieszka :) Marcin i Agnieszka | 2011-06-27 Samochód elegancki ,wszyskim naszym gościom sie podobał, kierowca bardzo sympatczny i cierpliwy.Cena konkurencyjna,polecamy tą firmę. Monika i Mariusz | 2011-06-26 Samochód super! Bardzo nam się podobał. Wszyscy nasi goście weselni byli zachwyceni autem. Kierowca również bardzo miły i sympatyczny. Wszystkie informacje dotyczące ceny za wynajęcie samochodu zgadzały się. Nic nie uległo zmianie. Jak najbardziej polecamy tę firmę. Pozdrawiamy Klaudia i Przemek ;)) Klaudia i Przemek | 2011-06-20 Samochód ekstra ,kierowca komunikatywny ,wesoły i przede wszystkim cierpliwy , cena wcześniej ustalona obowiązywała przez cały czas nie było zagrywek typu że nagle trzeba coś dopłacić gorąco polecam tą firmę na ten szczególny dzień Tomasz | 2011-06-20 Dostępne tablice pokaż wszystkie » NK Facebook © 2022 Top-Limuzyna. Wszelkie prawa zastrzeżone Ta strona używa plików cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystywanie plików Cookies. Akceptuję CHRYSLER 300C, auto na ślub, limuzyna, wynajem limuzyny, samochód na wesele, auto na wesele, samochód na ślub, limuzyna na wesele, limuzyna na ślub, studio paznokci, tipsy , 9.JPG, 17.JPG, 22.JPG, 33.JPG, 36.JPG, NK, Facebook', checksum='8c95a6915a763b2d1b110c7ad3b0c6b4' WHERE id='299') thrown in system/modules/core/library/Contao/Database/Statement.php on line 295
#0 system/modules/core/library/Contao/Database/Statement.php(264): Contao\Database\Statement->query()
#1 system/modules/core/library/Contao/Search.php(204): Contao\Database\Statement->execute('299')
#2 system/modules/core/classes/FrontendTemplate.php(330): Contao\Search::indexPage(Array)
#3 system/modules/core/classes/FrontendTemplate.php(124): Contao\FrontendTemplate->addToSearchIndex()
#4 system/modules/core/pages/PageRegular.php(190): Contao\FrontendTemplate->output(true)
#5 system/modules/core/controllers/FrontendIndex.php(285): Contao\PageRegular->generate(Object(Contao\PageModel), true)
#6 index.php(20): Contao\FrontendIndex->run()
#7 {main}